Banner

Art And Technology EXCEED POSSIBILITIES - #EXCEEDPOSSIBILITIES #simultan #Faber #FOR #MultipleXity #Timisoara2023 #HELLARomania

23.05.2021

Studenții Facultății de Design din cadrul UAV Arad au luat parte ieri (20 mai 2021) la workshopul PROGRES 2.0 ATELIERELE S.T.P.T. (Timișoara) alături de o echipă creativă și dinamică (Alin Rotariu, Nan Alex, Ana Kun & Claudiu Cobilanschi). Mulțumim!

Echipa noastră a fost formată din studenții: Roberta Ritter, Camelia Voicu, Paula Șilbac, Nicoleta Popa, Delia Florian, Ioana Ionescu, Cristian Bejinariu, Răzvan Ciobanu, asist. Raluca Nicula, conf. Călin Lucaci, lect. Popa Laurian.

Despre Workshop:

Interventia artistica în spațiile atelierelor STPT își propune o reflecție artistică asupra istoriei și patrimoniului industrial din Timișoara, a modului în care memoria unor locuri și comunități s-a transformat sau chiar a dispărut. Frânturi de istorie colectivă și personală, pierderi incerte, narațiuni care chestionează acest proces de transformare vor fi remodelate dintr-o perspectivă socio-politică și tehnologică.

În 20 mai > la atelierele STPT s-a făcut un exercitiu de înțelegere și valorificare a unui spațiu de patrimoniu industrial important pentru Timișoara, prins în tranziția spre o nouă destinație, cu toate riscurile și pierderile pe care orice transformare le presupune.O acțiune colaborativă de mentorat, conservare, rememorare, situații speculative, bricolaj, intervenții site-specific și discuții necesare.

https://vimeo.com/561353513/9b16021ab8

#paradigmshift #progress #Heritage #sitespecificart #ArtAndTechnology #EXCEEDPOSSIBILITIES #simultan #Faber #FOR #MultipleXity #Timisoara2023 #HELLARomaniahttps://www.hella.com/hella-ro/ro/Ateliere-1550.html...

Echipa noastră scanată 3D

🙂

https://sketchfab.com/.../progres-20-v2...